Vrednote kulture družbe TBP d.d.

Na prehodu v novo tisočletje  družba TBP d.d. ustvarja kakovostne bovdene in plastiko na področju avtomobilske industrije.

Naš cilj je kakovostno in cenovno konkurenčno zadovoljevanje ter  zagotavljanje kupčevih potreb z našimi  izdelki.

Tako na družbeno odgovoren način uresničujemo odgovornost do uporabnikov, lastnikov in zaposlenih ter celotnega družbenega okolja.

TBP-vrednote-kulture-druzbe


ODGOVORNOST DO POSLOVNIH PARTNERJEV

V mednarodnem poslovnem sodelovanju s številčnimi partnerji smo zanesljiv partner,  zato tudi prevzemamo odgovornost za naša dejanja in izpolnjujemo dogovore.


ODGOVORNOST DO LASTNIKOV

Prilagajanje vedno novim izzivom je postalo pravilo poslovanja, usmerjenega v prihodnost.

Odgovornost do lastnikov dosegamo  s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju razvoja in  dobave v avtomobilski industriji.


ODGOVORNOST DO ZAPOSLEIH

V hitro razvijajočem  se poslovnem okolju je za družbo TBP d.d. izrednega pomena, da pri sprejemanju in hitrem  prilagajanju vsem spremembam sodelujejo prav vsi zaposleni.

S stalnim strokovnim usposabljanjem in izobraževanjem ustvarjamo timsko delo in tople medsebojne odnose med zaposlenimi.

Z izkušnjami vseh zaposlenih, ki jih črpamo iz dosedanjega dela našega podjetja, združujemo preteklost in sedanjost v zanesljivo prihodnost.


ODGOVORNOST DO DRUŽBENEGA OKOLJA

V TBP d.d. visoke standarde kakovosti vgrajujemo v vseh fazah izdelave, ter smo tako z  upoštevanjem  najvišjih  okolje varstvenih  standardov prijazni do okolja.

Družbe TBP d.d. z donacijami pomaga na  področjih  kulture, zdravstva, športa in šolstva ter vzgoje otrok.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev